Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Garantie & reparatie

Garantie en reparatie

Wij bieden op al onze producten een fabrieksgarantie van 2 jaar. Mocht uw product binnen de garantieperiode door een fabricagefout defect raken, dan zorgen wij kosteloos voor reparatie of vervanging. Voor producten die buiten de garantieperiode vallen of door gebruik beschadigd zijn geraakt, bespreken we eerst de reparatiekosten met u.

Lees onze uitgebreide voorwaarden

Belang van kwaliteit bij garantie en schermreparaties

Er zijn talloze producten beschikbaar op de markt, variërend in grootte, vorm en kwaliteit. Het is daarom belangrijk om te beseffen dat garanties ook in verschillende gradaties beschikbaar zijn, afhankelijk van het type product dat je koopt. De duur en voorwaarden van de garantie kunnen echter wel hetzelfde zijn voor alle producten.

Het is verstandig om te weten dat de kwaliteit van een replica scherm minder stevig kan zijn dan bijvoorbeeld een OEM Refurbished of Pulled scherm. Een Pulled scherm is namelijk van gelijke kwaliteit als het origineel en kan dus meer klappen opvangen dan een kopie. Het risico van een kopie is dat het LCD-scherm sneller kan sneuvelen. Dit is logisch, aangezien je voor originele schermen ook betaalt voor de kwaliteit.

Als je een scherm terugkrijgt met LCD-problemen, is het belangrijk om te achterhalen of er gekozen is voor een kopie scherm in plaats van het origineel. Dit is namelijk een bekend probleem met kopie schermen. Als reparateur kun je de klant het beste goed adviseren en wijzen op de risico’s en het verschil in kwaliteit tussen de verschillende soorten schermen. Het is van groot belang dat de klant zich hiervan bewust is, zodat hij/zij een weloverwogen keuze kan maken.

Als reparateur doen wij ons best om manieren te vinden om dit probleem aan te kaarten en de klant zo goed mogelijk te adviseren. Het is immers ons doel om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en diensten waar ze op kunnen vertrouwen.

Reparatie aanmelden en verloop

Gemakkelijk en snel een lastige reparatie laten uitvoeren door onze experts. Met Micro Supplies zakelijk kunt u direct weer verder met ondernemen. Onze professionals gaan direct aan de slag met de diagnose en vakkundige reparatie