Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ruilen & retourneren

Annuleren

Bij Micro Supplies bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling kosteloos te annuleren, zolang deze nog niet is verzonden. Aangezien ons bestelproces volledig geautomatiseerd is, raden wij aan om dit zo snel mogelijk na het plaatsen van uw order te doen en bij voorkeur telefonisch contact met ons op te nemen. Indien de bestelling al is verzonden, kunt u het pakket weigeren bij levering. Wanneer u reeds een betaling heeft gedaan, zullen wij het aankoopbedrag aan u crediteren na retourontvangst van de goederen. Bij Micro Supplies streven wij naar een optimale klanttevredenheid en wij staan altijd voor u klaar om u te assisteren bij eventuele vragen of problemen.

Retourneren

Bij Micro supplies willen we dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, bieden wij u de mogelijkheid om het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het product in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen en moet het zich in de originele verpakking bevinden. U moet ons op de hoogte stellen van uw intentie om het product te retourneren en de reden daarvan.

Wanneer we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we u op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw retourzending. Als de retourzending wordt goedgekeurd, wordt het aankoopbedrag terugbetaald via de oorspronkelijke betaalmethode. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant.

Houd er rekening mee dat sommige producten zijn uitgesloten van ons retourbeleid van 14 dagen, zoals producten die zijn gepersonaliseerd of speciaal voor u zijn besteld.

Ruilen

Ons retourbeleid is eenvoudig en transparant. Wanneer u een artikel wilt ruilen, dient u contact op te nemen met onze klantenservice om een ruil aan te vragen. Na bevestiging van onze klantenservice, zullen we u een retourformulier toesturen. Dit formulier dient ingevuld te worden en toegevoegd te worden aan het retourpakket.

Het artikel moet binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden in de originele staat en met alle tags bevestigd. Na ontvangst van het geretourneerde artikel zullen wij het gewenste artikel vervangen, indien beschikbaar. Als het gewenste artikel niet beschikbaar is, kunt u een tegoedbon ontvangen of het aankoopbedrag terugkrijgen.

Bij Micro Supplies is het ruilen van artikelen kosteloos, tenzij het artikel defect is of als er een fout is gemaakt door ons. In dat geval vergoeden we ook de verzendkosten.

Let op: artikelen die op maat zijn gemaakt of gepersonaliseerd zijn, vallen buiten ons retourbeleid. Dit staat duidelijk vermeld bij het betreffende artikel op onze website

Retourformulier

Een retour meldt u eenvoudig aan via ons retourformulier onderaan. Hier geeft u aan wat de reden is van retourneren en wat uw gegevens zijn.

Retouradres

Micro Supplies
Dulleweg 2 A, 1721CT
Broek op Langedijk
Nederland

Verzendinstructies

  1. Neem contact op met onze klantenservice om een retour aan te vragen en het retouradres te ontvangen.

  2. Pak het artikel zorgvuldig in in de originele verpakking of een vergelijkbare stevige doos.

  3. Zorg ervoor dat het artikel goed beschermd is tegen schade tijdens transport.

  4. Voeg het ingevulde retourformulier toe aan het pakket. Dit formulier kunt u aanvragen bij onze klantenservice.
    Sluit het pakket goed af en zorg ervoor dat het retouradres duidelijk zichtbaar is op de verpakking.


Belangrijk om te weten:
Het is de verantwoordelijkheid van de klant om het artikel veilig en op tijd terug te sturen naar ons. Artikelen moeten binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden om in aanmerking te komen voor een vervanging of terugbetaling. Zodra we uw retourzending ontvangen, zullen we het artikel inspecteren en de vervanging of terugbetaling binnen 14 dagen verwerken. We hopen dat deze instructies u helpen bij het retourneren van artikelen naar Micro Supplies. Als u nog vragen heeft over onze retourverzendinstructies, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.