Over ons

Jou partner en leverancier

Wie is Micro Supplies?

Micro Supplies is een toonaangevende leverancier van microchips en smartphone-onderdelen. Sinds onze oprichting in 2018 hebben we ons snel ontwikkeld tot een gerenommeerde speler in de branche. Onze klanten vertrouwen op ons voor kwaliteitsproducten en een uitstekende service.

Naast het leveren van hoogwaardige producten, bieden we ook moeilijke reparatiediensten aan voor onze klanten. Onze deskundige technici hebben de ervaring en kennis om zelfs de meest complexe reparaties uit te voeren. We begrijpen dat het hebben van een defect apparaat een lastige situatie kan zijn, daarom zorgen we voor een snelle en betrouwbare service.

Bij Micro Supplies zijn we er ook trots op dat we onze klanten helpen bij het uitbreiden van hun kennis en vaardigheden. We bieden verschillende cursussen aan over microchips en smartphone-reparaties. Onze instructeurs zijn experts in hun vakgebied en staan klaar om hun kennis en expertise te delen met onze klanten.

Als bedrijf zijn we gedreven door innovatie en vooruitgang. We blijven ons richten op het vinden van nieuwe manieren om onze producten en diensten te verbeteren en onze klanten tevreden te stellen. We geloven in het opbouwen van sterke relaties met onze klanten en partners, en we zijn er trots op deel uit te maken van de gemeenschap van technologie-enthousiastelingen.

"Gemaakt door en voor reparateurs"

Bodhi Dogger

Reparatie expert

Bekijk onze video